Intell Pack Power – servicii de investigatii si consultanta

Depistare si detectare camere supraveghere disimulate si microfoane spion

Depistare si detectare camere supraveghere disimulate si microfoane spion

O tehnica foarte subtila si deosebit de periculoasa utilizata in mod abuziv de concurenta sau, uneori, chiar de institutii publice, pentru a afla informatii despre persoane de interes, consta in instalarea de camere de supraveghere disimulate si de microfoane spion. Aceste camere sau microfoane sunt aproape imposibil de detectat fara o verificare profesionala a perimetrului, cu aparatura speciala si o echipa de profesionisti.

  • Verificarea periodica a birourilor top managerilor.
  • Verificarea periodica a sălilor in care se desfasoara ședințe si intruniri de afaceri.
  • Verificarea spatiilor de cazare.
  • Verificarea domiciliului;

Agentii operativi IntellPackPower au experienta a sute de perimetre verificate, experienta datorita careia va putem garanta rezultatele obtinute si, asadar, linistea. Acestia cunosc toate locurile in care pot fi ascunse camerele de supraveghere si microfoanele spion, atentia la detalii fiind cheia succesului tuturor operatiunilor desfasurate pana in prezent.

Indiferent ca vorbim despre birouri, sali de sedinta, spatii comerciale sau industriale, spatii de cazare, locuinte, masini, vestimentatie, obiecte personale, obiecte decorative sau mobilier, datorita aparaturii de ultima generatie pe care o utilizam in cadrul activitatii noastre, aparatura certificata de cele mai performante servicii de informatii la nivel global, va garantam ca, dupa verificarile pe care le vom efectua, intimitatea si confidentialitatea dumneavoastra vor fi in deplina siguranta.

Dupa aceste verificari, va recomandam masuri de preventie prin instalarea propriilor camere de supraveghere disimulate si a propriilor microfoane spion in locurile susceptibile de supraveghere din partea persoanelor interesate. Astfel, veti elimina orice risc privind confidentialitatea actiunilor si informatiilor dumneavoastra ori ale membrilor echipei, membrilor familiei, partenerilor, asociatilor si ale persoanelor apropiate.