Intell Pack Power – servicii de investigatii si consultanta

Cand procedurile de mediere si negocieri esueaza, se va ajunge la litigii in fata instantelor de judecata. In prima faza, echipa noastra de avocati, impreuna cu dumneavoastra, va stabili cu exactitate situatia de fapt si situatia de drept a spetei. In baza acestora, avocatii nostri vor evalua sansele de reusita si vor pregati strategia procesuala optima, pentru maximizarea sanselor de succes. Vom discuta impreuna aceasta strategie si vom urmari implementarea ei pas cu pas, adaptand-o in functie de elementele neprevazute si pastrand o comunicare constanta pana la solutionarea procesului.

 • Acordam consultanta specializata prin intermediul echipei de avocati INTELLPACKPOWER si desfășurăm activitati investigative in litigii de natura civila, penala, administrativa si comerciala, inclusiv dreptul familiei.
 • Acordam asistenta in procesele și procedurile administrative în fata persoanelor de drept public sau privat, în funcție de scopul și obiectul solicitării.
 • Asigurăm verificări specifice de business privind activitatea unui partener comercial prin raportare la cele mai vaste baze de date publice disponibile, rezultatele fiind însoțite de evaluări și recomandări concrete, fiind verificat istoricul principalelor operațiuni de Registrul Comerțului, înscrierea și relevanța aparițiilor în Buletinul Procedurilor de Insolvență, evidențele publice de Carte Funciară, profilul litigiilor specific portalului instanțelor de judecată, precum și sinteze specifice de bonitate – Risco).
  • Desfășurăm activitati investigative pentru protecția mărcilor si proprietății intelectuale:
  • Identificam companiile care vând produse contrafăcute;
  • Identificam persoanele si locațiile unde se comercializează produse contrafăcute;
  • Identificam lanțul de aprovizionare si desfacere al produselor contrafăcute;
  • Stabilirea unei strategii de diminuare a pierderilor provocate.

Dincolo de consultanta specializata oferita de echipa de avocati INTELLPACKPOWER, pentru maximizarea sanselor de reusita vom desfasura inclusiv activitati investigative in litigiile dumneavoastra, indiferent de natura acestora – civila, penala, administrativa si comerciala, inclusiv dreptul familiei. Prin intermediul investigatiilor, urmarim sa obtinem informatii-cheie in legatura cu partea adversa, informatii pe care altfel nu le-am fi putut obtine.

De asemenea, acordam asistenta in procesele si procedurile administrative in fata persoanelor de drept public sau privat, in funcție de scopul si obiectul solicitarii.

Asiguram verificari specifice de business privind activitatea unui partener comercial prin raportare obtinute de la cele mai vaste baze de date publice disponibile, rezultatele fiind insotite de evaluari si recomandari concrete, fiind verificat istoricul principalelor operatiuni de la Registrul Comerțului, inscrierea si relevanța aparitiilor in Buletinul Procedurilor de Insolventa, evidentele publice de Carte Funciara, profilul litigiilor specific portalului instantelor de judecata, precum si sinteze specifice de bonitate – Risco).

In cele din urma, desfasuram activitati investigative pentru protectia mărcilor si proprietatii intelectuale, in sensul ca identificam companiile care vand produse contrafacute, persoanele si locatiile unde se comercializeaza produse contrafacute, precum si lantul de aprovizionare si desfacere al acestor produse, astfel incat sa stabilim o strategie de diminuare a pierderilor provocate.